Друковані етикетки зі стрічкою

Все менше людей, що займаються виробництвом продукції або наданням різних послуг, думають, що друк логотипів на стрічках – марна трата грошей. Як показує практика, брендування стрічки – це не просто данина моді. По суті, це відмінний рекламний інструмент, який не потребує великих витрат. Оригінально оформлені стрічки можна використовувати для упаковки продуктів, прикраси подарунків, нагород і т.д. Такий підхід до реклами підвищує рейтинг компанії і створює для неї солідний респектабельний імідж.

Важливо відзначити, що смуги з логотипом можна використовувати тільки для упаковки. Їх можна використовувати як окремі предмети, наприклад, на них вішають розетки. Етикетка у вигляді смуги з логотипом робить її рекламним носієм. Освічені бізнесмени використовують цей спеціальний рекламний інструмент, тому що він не вимагає великих витрат і сприяє оптимізації рекламного бюджету.

Зробимо стрічки з вашим логотипом

Виготовленням стрічок з логотипом користуються не тільки підприємці і виробники товарів і послуг, але і звичайні люди. Якщо ви хочете прикрасити оригінальний подарунок коханій людині або просто хочете створити незабутній святковий інтер’єр для якогось заходу, ви можете замовити у нас принт на тканинних стрічках. Нашим клієнтам надається право вибору методу друку. Це може бути друк на пінних фарбах, трафаретний друк або тиснення фольгою. Можна нанести будь-який текст, будь то логотип, вітання, повідомлення, простий малюнок.

Пам’ятайте, фірмова стрічка з логотипом інформує клієнтів про високий статус компанії / бізнесу. Таким чином буде підкреслено знання стилю і смаку в усьому. Вартість послуги залежить від способу друку, ширини / довжини і матеріалу смуги.